Vi kan erbjuda live öppning av personliga boxar vid behov. Detta kräver dock att den som vill få något öppnat meddelar detta minst 24 timmar innan så att vi kan få fram boxen/boxarna i god tid innan breaket. Detta då vårt lager är på en annan adress än vart själva öppningen äger rum.
Öppning kan ske kvällstid.

Samarbete.
Vi har även inlett ett samarbete med Crofters.se som drivs av Christoffer och Kornelia. Dom har breaks och liveöppningar varje söndag kväll på plattformen Twitch. Besök deras kanal på https://www.twitch.tv/thecrofters.
Vi hoppas att tillsammans med Crofters kunna bredda deras utbud av produkter som kan öppnas live.


Följande info är hämtad ifrån deras sida.
Vad roligt att du vill delta i våran liveöppning!

När du vill ha något öppnat i våran livesändning gör du en reservation här på sidan under livefliken (som bara finns tillgänglig under livedagar). Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med instruktioner. När du fullföljt instruktionerna ställs du på kö i liveöppningen och vi öppnar dina produkter i liven när det är din tur. Livesändningen görs på vår twitchkanal.

För att sedan få dina produkter skickade behöver du kontakta oss för fraktkostnad, i kontakten behöver du även nämna om du vill ha allt skickat eller enbart specifika kort. Fraktkostnaden beror på vikten på ditt paket och önskad frakt. Du måste inte kontakta oss efter varje live om du känner på dig att du kommer vilja vara med fler gånger. Då sparar vi dina saker tills du vill ha dem hemskickade.

Liveöppningar sker på söndagar från klockan 19:00. Vi streamar dock andra dagar också så glöm inte att följa oss på Twitch för att inte missa något!