Samarbeten Breaks


MA Cards är tillbaka! I ett nära samarbete kommer Mats och Amanda köra live-öppningar av Pokémon packs åt oss.
Vilket betyder att vi kommer ha ett mindre lager på plats hos dom, detta lager är endast tillgängligt för live öppning och finns inte tillgängligt på vår hemsida.

Korten kommer förvaras hos MA tills ni väljer att boka hem era kort.
All kontakt gällande köp för öppning samt hemskick av kort sköts mellan köparen och MA.

MA kommer köra sina breaks via www.twitch.tv/macards_

Vi har även inlett ett samarbete med Crofters.se som drivs av Christoffer och Kornelia. Dom har breaks och liveöppningar varje söndag kväll på plattformen Twitch. Besök deras kanal på https://www.twitch.tv/thecrofters.
Vi hoppas att tillsammans med Crofters kunna bredda deras utbud av produkter som kan öppnas live.


Följande info är hämtad ifrån deras sida.
Vad roligt att du vill delta i våran liveöppning!

När du vill ha något öppnat i våran livesändning gör du en reservation här på sidan under livefliken (som bara finns tillgänglig under livedagar). Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med instruktioner. När du fullföljt instruktionerna ställs du på kö i liveöppningen och vi öppnar dina produkter i liven när det är din tur. Livesändningen görs på vår twitchkanal.

För att sedan få dina produkter skickade behöver du kontakta oss för fraktkostnad, i kontakten behöver du även nämna om du vill ha allt skickat eller enbart specifika kort. Fraktkostnaden beror på vikten på ditt paket och önskad frakt. Du måste inte kontakta oss efter varje live om du känner på dig att du kommer vilja vara med fler gånger. Då sparar vi dina saker tills du vill ha dem hemskickade.

Liveöppningar sker på söndagar från klockan 19:00. Vi streamar dock andra dagar också så glöm inte att följa oss på Twitch för att inte missa något!